in

Пиян мъж вилня в пловдивска дискотека: Извадил нож от гащите си и раздавал удари и ритници

Снимка: Pixabay

Стана ясно, че навръх Гергьовден пиян мъж е сътворил истински хаос в дискотека в град Пловдив. Мъжът посетил нощното заведение около полунощ и употребил голямо количество алкохол.

Минути преди 05.00 часа сутринта мъжът започнал конфликт с друг посетител в дискотеката, поради липсващото му яке. Напрежението ескалирало и се наложило охраната да го изведе. Почерпеният младеж, обаче, извадил нож срещу тях, съобщава „Марица“.

Охранителите веднага подали сигнал в полицията. На място пристигнал екип от двама униформени. Те се представили на младежа и поискали документ за самоличност. Той започнал да вика срещу тях и да ги обижда. Единият полицай пристъпил към личен обиск, като в бельото, в задните му части открили сгъваемия нож, който пияният посетител извадил срещу охранителите.

Към младежа се приближил негов приятел, който се опитал да му обясни, че е дошъл без яке, но получил удар в лицето с ръка и с крак. Оскърбителното отношение и ругатните към полицаите продължили и след проявената агресия. Униформените опитали да го задържат, но пияният яростно се съпротивлявал. С помощта на охранителите, служителите на МВР успели да му сложат белезници и да го откарат в близкото районно.

Изправен пред магистратите, младежът признал вината си. Казал, че е употребил алкохол и че не се сеща какво точно се е случило. Изразил съжаление и разкаяние за стореното. Магистратите му наложили глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/