in

Полунощна драма в Красен дол: Жена атакува мъжа си с бутилка и бива арестувана

Колаж: "Нова Варна"

Късно вечер в село Красен дол домашната идилия е била нарушена от неочаквано насилие. След ожесточена свада, 47-годишна жена атакувала своя партньор, 53-годишен мъж, с бутилка. Инцидентът, който разтърси спокойствието на малкото населено място, ескалира малко след полунощ на 7 май.

Според официални доклади, жената, която споделяла жилище с пострадалия на основата на семейни начала, загубила контрол и в горещия момент на спора нанесла удар с бутилка по него. Макар че нараняванията на мъжа били класифицирани като леки, полицията бързо реагирала на получения сигнал.

Полицейски екип бързо пристигнал на местопроизшествието, за да разследва случая. Жената била задържана и срещу нея било образувано досъдебно производство за домашно насилие. Този случай отново поставя въпроса за нарастващите напрежения в домашната среда и нуждата от по-ефективни механизми за предотвратяване на подобни ескалации.

Този инцидент подчертава колко бързо домашен спор може да премине границите на разумното и да влезе в криминалната хроника.

По публикацията работи: Зоя Георгиева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/