in

Скръбна вест: Почина звезда от „Игра на тронове“

Снимка: Pixabay

На 74-годишна възраст е починал актьорът Иън Гелдър, който изигра ролята на Кеван Ланистър в хитовия сериал „Игра на тронове“. Припомняме, че преди 5 месеца актьорът беше диагностициран с рак на жлъчните пътища

Британският актьор има десетилетна кариера в киното. Актьорът Бен Даниълс написа в Инстаграм, че Гелдър е бил диагностициран със злокачественото заболяване през декември и че Даниълс бил готов да спре работа, за да се грижи за него, когато се наложи, но нито един от тях не е очаквал всичко да протече така бързо.

Даниълс добави, че Гелдър е бил „абсолютна скала“ по време на тяхната връзка, продължила повече от 30 години. „Ако не бяхме заедно, поне разговаряхме всеки ден“, каза Даниълс, който е на 59 години, съобщава БТА.

Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на „Игра на тронове“, след това се снима и в последващи сезони до последния епизод на поредицата.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/