in

Валерия попиля „ергена“ Алек: Не спря да се мляска с всяка една

Кадър: бТВ

Моделът Валерия Дакова е поредната участничка, напуснала третия сезон на романтичното риалити „Ергенът“. Очевидно между красавицата и бизнесменът имаше химия, но в крайна сметка нещата между тях не се получиха.

Алек упрекна Валерия за това, че не може да изразява емоциите си с думи. Валерия призна, че в крайна сметка това е тя и предпочита действията пред думите. Самата тя се определя като „хаос“.

„Трябваше да оправя първо миналото ми, преди да мисля за бъдещето“, заяви Валерия на сбогуване с Алек. „Аз мисля, че първо трябваше да помислиш за общото ни бъдеще, преди да помислиш за твоето минало“, отвърна той.

Днес красивата брюнетка гостува на „Преди обед“ по бТВ, където говори за случилото се в предаването и за впечатленията ѝ от Алек Младенов.

Кадър: бТВ

„Снощи изкусителката се изпари, но си има доста причини за това. Не може Алек да ми казва „Трябваше да помислиш за нашето общо бъдеще“, при положение, че сутринта аз си отварям очите и го виждам как лежи в едно легло с друга жена. Аз знам къде отивам. Знам, че той ще има интимност и с други жени, обаче той не спря да се мляска с всяка една. Аз му обясних, че съм човек, който показва емоциите си. Но той ме караше да говоря за тях. Въпреки, че му обясних, че не мога да говоря за емоциите си, той продължи да настоява. Е, съжалявам… Може би бих направила този компромис ако знам, че мога да имам доверие на този човек, че той наистина ще ми даде сигурност, но там за тези 2 месеца аз съм го виждала по 15 минути на коктейл. Не мога да пренебрегна себе си заради човек, който не познавам чак толкова добре“, обясни Валерия, която въпреки това призна, че между двамата наистина е имало химия.

Тя заяви, че след заснемането на предаването не се е виждала в Алек в реалния живот, а и не би желала, имайки предвид какво вижда на екрана.

„Аз не влязох в „Ергенът“, за да се харесам на хората. Мен не ме вълнува какво мислят хората. Аз винаги съм себе си и винаги ще кажа това, което мисля и ще направя това, което искам, без да има значение какво ще кажат хората. Напълно нормално е да не те харесват всички“, заяви красавицата.

Валерия призна, че е останала приятелка с Екатерина и Магдалена и след предаването. „Ако те не бяха там трудно щях да оцелея в тази среда“, заяви тя.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.