in

Катето Евро: Защо всички нарочиха Алек, че е мамино детенце? Мамин Сашко в тази държава е само моят Сашко Кадиев (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

След като бизнесменът Алек Младенов си тръгна сам от предаването „Ергенът“, много хора го обвиниха, че за това решение е повлияла майка му, която не одобри нито Надежда, нито Магдалена. Алек категорично отхвърли това твърдение, но мрежата продължи да кипи от пиперливи шеги по този въпрос

Сашо Кадиев също показа чувството си за хумор, като публикува в социалните мрежи видео, в което заявява гордо: „Вече не съм мамино синче номер едно в България“.

Сашо Кадиев: Вече не съм мамино синче номер едно в България. Детронираха ме (ВИДЕО)

Последва и шеговита реакция от страна на майка му Катето Евро, която публикува следното:

„Големи ядове с този Сашко! Защо всички нарочиха Алек, че е мамино детенце. Не е така! Мамин Сашко е моят Сашко. Защото майка му на Алек не му е рязала ноктите до 16-годишна възраст, нали? Нито е спала с него до 14-годишна възраст! Нито го е водила до зъболекар, на лекар, на училище, на шофьорски курсове. Не го е водила на изпитите в НАТФИЗ за ръчичка. Така че, много ви се моля! Алек е самозванец. Той не е мамино детенце. Мамин Сашко в тази държава е моят Сашко Кадиев, разберете това! Потвърждава продуцентът на предаването „Ергенът“! Нали, Раде? Ще ми говорят те на мен за Алек! Аз съм направила всичко Сашко да ми е мамино детенце и ще продължавам! Айде, Саше, айде мама, ще те водя днеска на зъболекар!“, заяви Катето Евро в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Катерина Евро (@k.evro)

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.