in

Надежда от „Ергенът“: Електрическите уреди покрай мен спират да работят, когато съм ядосана

Кадър: бТВ

Надежда Вишева е една от финалистките в третия сезон на „Ергенът“. След скандалния финал, в който Алек Младенов заряза нея и Магдалена, разделяйки се с тях с видео запис, Надежда разказа за преживяното

„Аз имам много силна енергия и много често, когато съм много ядосана, спират всякакви електрически уреди покрай мен. И това не беше излъчено, но когато на финала Алек започна да говори първо на Маги и аз бях изключително ядосана, всичко блокира – телевизорите, камерите, всичко. И на екипа му трябваха може би около 10-15 минути да възстановят отново работата на всички машини. И отново пуснаха видеото. И тогава си казах „Ето. Лелее, каква ярост има в мене. Спрях целия ток“. Всъщност съм много блага в нормалния живот, но там беше много наситено откъм емоции“, заяви Надежда в Надкаст.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.