in

Последна информация за състоянието на жената, пострадала при катастрофата с Кирил Петков край Варна

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че на 16 май край Аксаково, област Варна, човек загина при възникнала катастрофа с кола на НСО, в която пътуваше и Кирил Петков. Вследствие на катастрофата пострада и съпругата на загиналия мъж, която беше откарана в тежко състояние в болница „Св. Анна“ във Варна

Стана ясно, че пострадалата 58-годишна жена при катастрофата с автомобил на НСО, вече диша сама и е контактна. Състоянието ѝ се подобрява и тя вече не е на командно дишане.

Броени дни след фаталния инцидент стана ясно, че участъкът е прясно преасфалтиран. Затова служебният премиер Димитър Главчев поиска регионалният министър Виолета Коритарова да извърши проверка.

Малко по-късно тя разпореди незабавно да се образува дисциплинарно производство срещу директора на Областно пътно управление – Варна инж. Явор Пасев и началника на отдел „Инвестиционно-ремонтни дейности“ в ОПУ – Варна Севдалина Казълова.

Според експерти преасфалтирането на пътния участък край Аксаково не засяга пряко мястото на катастрофата, макар че е близо до него, и няма да попречи на разследването.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/