in

Борислав Гуцанов, водач: В листата на БСП – Варна има безспорни професионалисти

Снимка: БСП Варна

Едни от най-добрите експерти, специалисти и – социалисти са част от листата на БСП Варна. Всеки от тях има свой мотив защо се кандидатира и с какво може да допринесе за добруването на хората в града и държавата. 

Втори в листата е Павел Раличков. Казва, че приоритетите му са образование, здравеопазване и най-вече – демографската криза. 

“Като ляв човек, винаги съм вярвал, че на първо място са хората. Най-големият проблем на България е, че се топим, ние просто изчезваме. Трябва да направим така, че младите български граждани да живеят тук в България, да отглеждат тук децата си, защото без хора политиката се обезсмисля. 

Призовавам всички български граждани, всички варненци, с ръка на сърцето честно да си признаят коя бе истинската реална опозиция през последните 12-13 години, коя бе партията, която защитаваше интересите на обикновените български граждани, на българските работници. Само БСП предвиди, че ще има коалиция между ГЕРБ, ПП – ДБ и ДПС. И ви призовавам, ако не искате още от същото гласувайте с номер 24 в бюлетината”, казва Раличков. 

Трети в листата е доктор Десислав Тасков. Той има своите малки победи за здравето и живота на хората всеки ден. Но според него здравеопазването има нужда от генерална промяна и в полза на пациентите, и за защита на здравните работници.

“Българското здравеопазване е едно сто процентово пазарно здравеопазване, а това не кореспондира с основната му задача – да съхранява националното здраве. Можем да намалим този огромен финансов удар върху пациента, тези 4 милиарда, които излизат от джоба на пациента, е абсолютно неприемливо. Освен това, трябва да задържим лекарите в България, трябва да намалим ДДС-то върху лекарствата, това е също един възможен механизъм за намаляване на средствата, които всеки българин отделя от джоба си. Децата до 14 години трябва да имат безплатни лекарства.

За да имаме възможност всичко това да се случи – гласувайте и ако решите – подкрепете ни с бюлетина номер 24, БСП!”, категоричен е Тасков.

Филчо Филев е четвърти в листата. Специалист е по темите местно самоуправление и регионално развитие. 

 “У нас има големи дисбаланси в развитието на общините даже и в една област заради различното политическо влияние. В последните 10 години БСП не е изневерила на принципа си да се бори срещу корупцията и за социално развитие. Затова следва българите да гласуват с номер 24, за да се случват нещата както те желаят”, смята Филев.

Благовест Георгиев и в момента е кмет на село Тополи и всеки ден е близо до хората. Но смята, че законодателните му идеи имат място в следващия, 50-ти парламент. 

 “Смятам, че хората в България са ляво мислещи, но през последните годините у тях се насажда усещането, че трябва да ги е срам от този факт. Искам да заявя най-отговорно – аз съм ляво мислещ човек и не е ме е срам да се нарека социалист. Но ме е срам когато в супермаркетите хора чакат часа с намаленията. В аптеките има хора, които си броят стотинките, срам ме е от много неща, но не ме е срам да се нарека ляв човек. Аз действам, аз правя нещо. Не ме е страх, не ме е срам да се появя с лицето си и да се опитвам да променя нещата. Вие какво ще направите? Вашият глас е важен, използвайте го правилно, призовава кметът.

Заставам зад всеки един от хората в листата на БСП, категоричен е и водачът Борислав Гуцанов. 

“Безспорно силна листа на БСП с утвърдени специалисти. И премерена листа, има от всички поколения – от работещото поколение, от младите и от тези, благодарение на които е изградена съвременна България. Хора професионалисти, милеещи за Варна и това са достатъчни причини да гласувате с номер 24 в интегралната бюлетина на 9 юни за БСП за България”, смята Гуцанов. И допълва, че всеки от тези варненски социалисти би бил от най-ефективните, енергични и запомнящи се народни представители.

Гласувайте с номер 24

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: БСП Варна

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/