Категории: Любопитно

Маги от „Ергенът“ обяви дали е с Алек след предаването

Реклама

Оказва се, че Магдалена е истински шокирана от поведението и думите на „ергена“ Алек след финала на предаването. Тя е категорична, че не познава човека, който е гледала в интервютата след финала

Маги, която си тръгна с разбито сърце от „Ергенът“, гостува в „Преди обед“ по бТВ, за да разкаже пред Яна Донева за преживяното по време на заснемането на предаването и след това.

„Имах интервю с Наум Шопов, което беше заснето две седмици преди телевизионния финал на предаването. Там споделих всички спомени, усещането ми към онзи момент, от всичко това, което бях изпитала в имението с Алек. Сега съм тук пред теб с усещането ми за гостуването на Алек също тук при теб. Усещане, което е много по-различно, защото аз видях един човек, който не познавам категорично“, заяви Маги.

„Бях простила на Алек… На Александър, след всичко това, което каза тук – все още не мога да простя. Защото той се отрече от всичко“, продължи тя.

„Аз, като част от това предаване, категорично мога да заявя, че сценарий няма никакъв. Нито един редактор не може да ти каже какво да кажеш. Няма договор на света, който да те накара да правиш нещо, което е против волята ти. Да споделиш усещане, което не изпитваш. Александър през тези три месеца по никакъв начин мен не ме е накарал да се чувствам несигурна в неговите чувства, защото през цялото време той ме караше да си мисля, че всичко е споделено. А когато го гледах тук при теб усетих, че той се отрича от всичко. Че нещото, което е било най-трудно за него в предаването е било да държи усмивката си на лицето – усмивка, в която аз изключително много вярвах и очаквах с такова нетърпения да видя, защото тези срещи мен ме зареждаха изключително много. Вече не вярвам на нищо от това, което се е случило там, за съжаление“, коментира финалистката в предаването.

„Александър тук ми отне всички онези спомени, които исках да си запазя – онзи добър вкус след цялото това преживяване“, категорична е Магдалена.

„Аз не бих потърсила Алек след предаването просто защото очевидно не съм неговият избор. Три месеца надскачах себе си и се предизвиквах, защото не съм от жените, които правят първата стъпка“, заяви още тя.

„Ако го видя на улицата няма да кажа нищо, а по-скоро ще слушам, защото говорих достатъчно три месеца. Ще се опитам да го разбера, въпреки че едва ли ще повярвам“, каза Маги.

Въпреки някои статии, че Магдалена и Алек са заедно след предаването, Маги категорично заяви „Не, аз и Александър не сме заедно. Последният път, в който видях Александър беше два дена преди финала в Родос, когато гледахме тези незабравими наши моменти и той за пореден път ме накара да повярвам в любовта. Тогава за миг не ме накара да се почувствам, че той е несигурен. Аз не упреквам решението му. Просто съм шокирана от това, което чух тук при теб“, заяви Маги.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Как да подсилим имунната система преди зимата

Ако не, вероятно имате близки или познати, които са минали през неприятното преживяване. Трудно е…

преди 14 часа

Учените с последни новини за COVID-19

Стана ясно, че международен екип от учени от Френския национален център за научни изследвания (CNRS),…

преди 14 часа

Всички възрастни хора в България се готвят за голям празник

На 1 октомври е Международният ден на възрастните хора. На 14 декември 1990 година Общото…

преди 14 часа

Избраха нов председател на Българския лекарски съюз

Делегатите на 77-ият редовен отчетно-изборен събор на Български лекарски съюз избраха с 252 гласа д-р…

преди 14 часа

Масови полицейски проверки по пътищата на страната

12 349 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 15 часа

Тeзи прекрасни имена празнуват имен ден в неделя

На 29 септември отдаваме почит към велики християни – Свети Теофан и Свети Кириак. Свети…

преди 15 часа