in

Старши треньорът на „Черно море“: Постигнахме нещо историческо

Кадър: Youtube/Gong.bg

Старши треньорът на „Черно море“ Илиан Илиев коментира успеха над ЦСКА с 1:0 на Националния стадион „Васил Левски“. С тази победа „моряците“ си гарантираха сребърните медали за сезон 2023/24. 

Илиан Илиев поздрави футболистите си за завоюваните исторически сребърни медали.

„Искам да поздравя всички в клуба, феновете и особено играчите. През цялата година повтарям, че футболистите дават винаги 100% от себе си. Те дадоха всичко от себе си във всеки един мач. Направихме равномерно представяне и спечелихме историческо за нашия отбор второ място. След като остана с човек по-малко, ЦСКА заигра по-добре. Ние бяхме притиснати и не успяхме да задържаме топката“, заяви Илиан Илиев.

„Направихме нещо историческо и се надявам в последния мач да останем непобедени у дома“, допълни още той.

„Помага ни това, че имаме опитни играчи, които имат присъствие в съблекалнята и не ни трябва много време да ги убедим в нашите идеи. През цялата година показахме постоянство, колектив и сплотеност. Благодарен съм, че ги имам тези играчи в съблекалнята. Това е награда за тяхната работа“, призна Илиан Илиев.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/