in

Eкшън с две коли пред мол: Софиянка напсува и нарече варненка „селянка“ (ВИДЕО)

Колата с варненска регистрация е запушила входа/изхода на паркинга, а жената отказа да я мръдне

Колата беше нагло избутана с челен удар от джип. Това става ясно от видео, което беше публикувано групата „Катастрофи в София“.

Инцидентът е станал в района на мол „Парадайз“. Колата с варненска регистрация е запушила входа/изхода на паркинга.

Очевидци съобщават, че жената, която е шофирала автомобила, е била извикана да си премести колата, но тя е отказала, пише „Фокус“.

Тогава друга жена решава да вземе нещата в своите ръце, като с джипа си се опитва брутално да избута колата с варненска регистрация.

Дамата от джипа засипа с псувни другата шофьорка и се опита да я засегне на селска чест.

Ето как хората коментираха видяното:

– Толкова много простотия в 40 секунди.

– Имаше един епизод от сериала „Малкълм“, където майка им се блъскаше с една друга на паркинга на един магазин…Та и тези двете и те същите кукундрели.

– Аз се чудя друго, как този джип от място не можа да мръдне тойотата и гумите му превъртат…

– Само като я видиш как слиза и започва да храни като селянка и ти става ясно с каква интелектуална култура разполага “гражданката“.

Помните ли софиянката, която нарочно удари колата на варненка и я нарече „селянка“? Оказа се, че била „Лейди България“ (ВИДЕО)

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/