in

Гори голям магазин във Варна. Евакуират хора

снимка: Facebook

Стана ясно, че огнеборци гасят пожар в Западната промишлена зона на Варна, съобщиха от полицията. Сигналът за пожара е подаден малко преди 13:00 часа днес. Според очевидци това е магазин Аветисян. 

По първоначални данни огънят е обхванал хале на хипермаркет. На място са изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка. Към момента няма хора в склада, имало е три жени, които са изведени.

Огънят се е разпространил и на два съседни обекта. Работата по погасяването продължава. На място са изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка. Към момента няма хора в склада, имало е три жени и един мъж, които са изведени и откарани в болница. Към лечебното заведение е откаран и още един работник от съседен на опожарената сграда склад. Състоянието на петимата е добро.

Огънят се е разпространил и на два съседни обекта. Работата по погасяването продължава.
Пожарът в хипермаркет във Варна е локализиран. Сигналът бе подаден днес, малко преди 13 часа. По първоначални данни огънят е обхванал целия хипермаркет /5 етажа/, съседен обект за търговия с дървен материал, както и част от магазин за продажба на храна за животни. Работата по установяване на причините за пожара продължава.

По-късно днес от полицията съобщиха, че пожарът е локализиран. Сигналът бе подаден днес, малко преди 13 часа. По първоначални данни огънят е обхванал целия хипермаркет /5 етажа/, съседен обект за търговия с дървен материал, както и част от магазин за продажба на храна за животни. Работата по установяване на причините за пожара продължава.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/