Категории: Черноморие

Задържаха мъж, разбивал катинари и крадял велосипеди наред по Черноморието

Реклама

За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. В резултат на полицейските действия е установен и задържан 50-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който е автор на множество кражби. Ето и подробностите:

– 11/12.10.2023 год., чрез взломяване на катинар на избено помещение в бл. 60 в ж.к. „Братя Миладинови“ отнел велосипед, собственост на 36-годишен бургазлия (откраднатата вещ е намерена и иззета)

– 02.03.т.г., чрез взломяване на катинар на избено помещение в бл. 89 в ж.к. „Братя Миладинови“ отнел велосипед, собственост на 48-годишен бургазлия (откраднатата вещ е намерена и иззета)

– 19.03.т.г., чрез взломяване на катинар на избено помещение в бл. 46 в ж.к. „Братя Миладинови“ отнел велосипед, собственост на 35-годишна бургазлийка (откраднатата вещ е намерена и иззета)

– 13/14.04.т.г., чрез взломяване на катинар на избено помещение в бл. 63 в ж.к. „Братя Миладинови“ отнел велосипед, собственост на 47-годишен бургазлия (откраднатата вещ е намерена и иззета)

– 16/17.04.т.г., чрез взломяване на катинар на избено помещение в бл. 61 в ж.к. „Братя Миладинови“ отнел велосипед, собственост на 44-годишен бургазлия (откраднатата вещ е намерена и иззета)

– 06/07.05.т.г., чрез взломяване на катинар на избено помещение в бл. 66 в ж.к. „Братя Миладинови“ отнел три бутилки алкохол, собственост на 72-годишен бургазлия (откраднатите вещи са намерени и иззети)

– на 08/09.05.т.г., чрез взломяване на катинар на избено помещение в бл. 59 в ж.к. „Братя Миладинови“ отнел моторен трион и винтоверт (откраднатите вещи са намерени и иззети)

Задържаният направил пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

На 30 септември спират тока на тези места във Варна и областта

На 30.09.2024 г. В периода 8:30 ч. до 16:00 ч. Поради обезопасяване на съоръженията за…

преди 1 минута

Какво ще бъде времето днес по Черноморието

Днес в източната половина от страната все още ще има валежи от дъжд, но до…

преди 2 часа

Лесна рецепта за вкусен ябълкoв щpудeл през есента

Щруделът е много вкусен и сезонен десерт. Предлагаме ви лесна и вкусна рецепта. Пълнeжът ce…

преди 16 часа

Зеленски: Тръмп ще е на наша страна

Украинският президент Володимир Зеленски заяви в излъчено интервю за телевизия „Фокс нюз“ (Fox News), че…

преди 16 часа

Сезонът на камбите започва: Как да си ги приготвим за зимата

Камбите са едни от най-често срещаните зеленчуци по пазарите в България през есента. Те са…

преди 16 часа

Морето е пълно с чернокоп. Каква е цената на пазара

На пазара в Каварна е пълно с чернокоп. Има различни големини и на различни цени.…

преди 16 часа