in

Адел се скара на зрител по време на концерт в Лас Вегас (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Певицата Адел се скара на член на публиката, направил коментар срещу месеца на Прайда, по време на концерт в Лас Вегас. С това свое действие Адел ясно дава да се разбере, че на нейните концерти не се толерират нападателни коментари.

В социалните мрежи беше разпространен видеоклип, на който се вижда как носителката на Грами отговаря на член на публиката, който извиква „Долу Прайда!“ по време на нейното шоу.

„Извинете, дойдохте на шоу ми само, за да кажете, че „Прайдът е гаден“?“, попита Адел, след което избухва с „Ти глупав ли си? Не бъди толкова смешен“.

След това публиката аплодира Адел по време на размяната на реплики, докато тя продължаваше да казва: „Ако нямаш нищо хубаво да кажеш, млъкни. Става ли?“, съобщава Си Ен Ен.

Месецът на Прайда се провежда ежегодно през месец юни.  ЛГБТК+ общностите по света се събират, за да отпразнуват свободата да бъдат себе си.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/