in

Извънредно: Коцев да си подаде оставката, поискаха от „Възраждане“ (ВИДЕО)

Снимка: "Нова Варна"

Днес в клуба на „Възраждане“ в град Варна се проведе пресконференция на общинските съветници от групата на „Възраждане“ в ОбС – Варна.

На пресконференцията присъстваха:

Николай Костадинов, зам.-председател на Общински съвет – Варна

Георги Георгиев – зам.-председател на „Възраждане“ и общински съветник

Юлиян Губатов – председател на варненската организация и общински съветник

Илиян Григоров – общински съветник от Община Варна

„Поводът за днешната пресконференция е последната сесия на Общински съвет – Варна. Чашата на търпението на „Възраждане“ преля. Дадохме седем месеца шанс на кмета Благомир Коцев да покаже новото управление на град Варна. Уви, ново управление няма. Промяна няма. Кметът продължава да не идва на работа, да не отговаря на въпроси на общински съветници на сесия. И нехае за проблемите на гражданите. На последната сесия ние прочетохме декларация, в която посочихме, че има кризи в управлението на почти абсолютно всички сектори в управлението на града. Ще засегна само един от секторите – един от структуроопределящите за града ни – строителството. Разрешения за строеж не се издават, ПУП-ове не се подписват, работата на ЕСУТ е под всякаква критика. Неслучайно Общински съвет, всички групи, излязохме с единно решение, единодушно взехме решение да поискаме оставката на председателя на ЕСУТ-Варна. С оглед на всичко това и с оглед на факта, че Варна се движи на авариен режим, ние от „Възраждане“ искаме оставката на Благомир Коцев. В обществото се водят следните разговори: Благомир Коцев е добър човек, но не става за тази работа. Г-н Коцев, подайте си оставката и не губете повече времето на Варна и на варненци. Поради факта, че сме в предизборна кампания, искам да призова абсолютно всички варненци да излязат и да гласуват против тази промяна, която ни бе обещана, а се оказа една голяма лъжовна подмяна“, коментира Николай Костадинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/