in

Отнемат короната на варненската хубавица Елизабет Кравец: Каква е причината и коя ще я смени?

Снимка: Instagram/elizabeth_kravetss

Грандиозен скандал около Мис България. Титлата ще бъде отнета от варненката с украински корени Елизабет Кравец. Това съобщава организатора на конкурса Гаел Бонел Санчез с официално съобщение в профила си във Фейсбук.

Голям скандал с Мис България Елизабет Кравец. Титлата й е отнета, съобщи собственикът на марката и организатор на конкурса Гаел Бонел Санчез с официално съобщение в профила си във Фейсбук.

„Това решение е взето поради неспазване на задълженията на госпожица Кравец и нейно участие в дейности, които противоречат на ценностите на организацията Мис България“, пише в изявлението на Санчез.

Той не назовава конкретната причина за тази крайна мярка, но посочва, че тези нейни дейности са накърнили имиджа на националния конкурс за красота, увредили са престижа и репутацията му.

„Организацията Мис България понесе щети, накърняващи нейните бизнес отношения, както с дългогодишни партньори, така и с нови такива“, посочва още Санчез.

Считано от 3 юни Елизабет Кравец няма право да ползва търговската марка Мис България в социалните мрежи, в комуникацията и във фактурите си.

Първата подгласничка Илияна Борисова ще поеме короната от Кравец и ще изпълнява отговорностите, които произтичат от титлата.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.