in

Деца участваха в състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“ край Варна

Снимка: ОДМВР-Варна

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщиха за медия „Нова Варна“, че край Варна се е провело ученическо състезание в областта на правилното поведение при бедствия, пожари и извънредни ситуации

Областното състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“ се проведе на 21.05.2024 г. в спортен комплекс „Петко Сираков“ – гр. Вълчи дол.

В надпреварата взеха участие ученици от 6-ти и 7-ми клас, отбори представляващи общините Девня, Провадия, Суворово, Вълчи дол и Аврен.

Снимка: ОДМВР-Варна

Децата демонстрираха знания и умения в областта на правилното поведение при бедствия, пожари и извънредни ситуации и начините за защита.

На първо място се класира отборът на I ОУ ,,Христо Смирненски“ – гр. Провадия, който ще участва в Националния етап на състезанието от 24-ти до 26-ти юни в гр. Велико Търново.

Ръководството на РДПБЗН – Варна награди всички участници с грамоти, медали, купи и др. подаръци.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.