in

Ето къде получаваме изгодно ежедневни плащания, безлихвено финансиране и доход от спестените пари

Снимка: TBI BANK

Наскоро беше обявено, че само за една година с карта neon са направени над 1 млн. трансакции и броят им расте постоянно. Сигурно има защо все повече българи да използват картата и мобилното приложение на tbi bank?

Накратко, те се предлагат без каквито и да било месечни и други такси, може да се вземе за минути безлихвено финансиране за най-различни покупки, ако личните пари не достигат, а пък при спестени – депозитите са с едни от най-доходоносните лихви в България. Oще нещо, което отличава neon и tbi bank app – те са единствените, които предоставят на българите официалния курс купува/продава на БНБ при обмен на лева в евро, като по този начин спестява още един разход.

И всичко, включително откриването на сметката и поръчката на картата, може да стане много лесно и изцяло електронно, без да се ходи до офис.

Снимка: TBI BANK

Наистина безплатно

Както вече споменахме, картата е безплатна, сметката няма обичайната месечна такса, която при някои банки може да стигне до 5-6 лв., няма такси за преводи в лева или евро. Така за една година без усилия може да спестите пари за ново яке, чанта или обувки. Защо да се лишавате от тях?

Дебитна или кредитна карта? Вече има neon

Neon може да се използва и като дебитна, и като кредитна карта без такси. От една страна, всеки може да пазарува с neon с личните си пари, а през приложението – да прави мигновени преводи в лева и евро или да плаща битовите си сметки без такси. Ако обаче парите не стигат за някоя по-важна и голяма покупка – тя може да се плати на вноски с финансиране от банката, като има дори опция без лихви и такси.

Снимка: TBI BANK

Как и за какво може да се ползва финансирането от банката?

Пътувания и почивки, разходи за абитуриентски бал или семейна вечеря, нова боя за стените или застраховка на колата… за всички планирани или непредвидени по-големи разходи може да се разчита на neon и финансиране от tbi bank. Всеки разход над 40 лв. може да се раздели на вноски и да се изплаща напред във времето – за три месеца дори няма оскъпяване, а при шест или дванайсетмесечно разсрочване таксата е много по-ниска от кредитна карта. Кандидатстването за шопинг лимит до 5 хил. лв. или в случай че разходът е по-голям – за кредит до 20 хил. лв., става изцяло през мобилното приложение, като одобрението отнема минути, след което парите се получават по сметката към карта neon и могат да се харчат или изтеглят от банкомат веднага.

Печелиш от спестеното

През приложението на tbi bank всеки клиент може да се възползва и от едни от най-добрите лихви по депозити (до 3,2% лихва). А в случай че искате да разполагате по всяко време с парите си, може да откриете „Касичка“ – спестовна сметка за по-малки нужди. С нея може да изградите спестовни навици и редовно да заделяте малка част от парите си за различни цели. Всичко става с няколко клика в приложението tbi bank app.

В крак с най-новото и най-удобното

Всеки месец от банката добавят нови функции към карта neon и мобилното приложение, за да гарантират още повече ползи за потребителите. През тази година се очаква дори пускането на оферти от различни търговци в приложението и по този начин всеки ще може да се възползва от специални предоложения, като пазарува от популярни магазини директно в tbi bank app. Така приложението и карта neon ще стават все по-удобни и изгодни за притежателите им.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/