in

Първият Ерген Виктор с коментар за Алек, избягал от финала на предаването със запис към финалистките

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че третият сезон на „Ергенът“ надмина очакванията на зрителите, тъй като финалът му бе съвсем неочакван. Алек не избра нито Магдалена, нито Надежда и се сбогува с тях чрез видео на запис.

Съвсем наскоро Виктор се завърна от Китай със сертификат за нова федерация. Там той се обучава как се провеждат и оценяват състезания с драконови лодки. Следващото Световно първенство в тази дисциплина у нас ще бъде през 2025 г.

„Всички се сертифицирахме успешно“, сподели Виктор в „Преди обед“.

Попитан дали все още е ерген, той отговори следното:

„Предпочитам да не коментирам личния си живот, защото последните 3-4 години аз почти нямам личен живот. Всичко свързано с мен става обществено достояние и това изключително много вреди на него. Така, че старая се вече да си го запазвам за себе си“.

Виктор бе попитан и за мнението си относно скандалния финал на „Ергенът“ 3.

„До някаква степен изпитвам съпричастност към Александър, от гледна точка на това, че знам какво е всички да те следят в момента, да си в устата на всеки втори българин. Но не одобрявам развитието на ситуацията по никакъв начин. За мен това не беше окей. Мога много неща да кажа, но смятам, че всички други хора вече са го направили. И не искам да съм поредният хейтър“, коментира Виктор пред бТВ.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/