in

Обръщение на водача на листата на „Левицата“ във Варна Иван Иванов

Снимка: Пресцентър на "Левицата!"

Публикуваме обръщението на Иван Иванов без редакторска намеса:

„За мир и в готовност, с амбиция и мобилизация за връщане на държавността! Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ е с ясни послания за работа в следващото Народно събрание.

Държавата и държавните институции са в пълна абдикация по стратегически въпроси. Властва липсва държавническо мислене и работа в полза на България и това трябва да приключи!

Призовавам варненци и българските граждани да не оставят други да решават вместо тях и да подкрепят кандидатите на „Левицата!“ с номер 19 в бюлетината!

Снимка: Пресцентър на „Левицата!“

Спешно трябва да вземем адекватни решения за общата ни сигурност, за мира, за социалната сигурност и за справедливостта и България. Да възстановим заедно държавата си отново днес да бъдем горди!

„ЛЕВИЦАТА!“ има волята, знанието, капацитета да направи всичко това възможно!

Денят на изборите минава. Но изборът да си полезен на обществото трябва се прави всеки ден. Добруването на всеки българин преминава през добруването на цялото ни общество!“

Снимка: Пресцентър на „Левицата!“

Източник: Пресцентър на „Левицата“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/