in

Питон погълна жена в Индонезия

Снимка: Pixabay

Стана ясно, че жена е била открита мъртва в корема на питон, след като той я погълнал жива в централна Индонезия. Това всъщност е поне петият човек, погълнат от питон в страната от 2017 г. насам.

Съпругът на 45-годишната Фарида и жителите на село Калемпанг в провинция Южен Сулавеси я открили в петък в мрежестия питон, който бил с размери около пет метра.

Майката на четири деца е изчезнала в четвъртък вечерта и не е успяла да се прибере у дома, което наложило издирване, каза ръководителят на селото Суарди Роси пред АФП.

Съпругът ѝ „намерил вещите ѝ, което го накарало да се усъмни. След това селяните претърсили района. Скоро забелязали питон с голям корем“, казва Суарди.

„Те се съгласиха да разрежат стомаха на питона. Веднага щом го направиха, главата на Фарида веднага се видя“, допълва той.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/