in

Турист падна през терасата на хотел по Черноморието: Бил на почивка с жената и децата

Снимка: Google Street View

Инцидентът се е случил на 10 юни около 03:40 ч., съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Мъжът, който е английски турист, е с опасност за живота

На 10 юни около 03:40 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за мъж, паднал през терасата на хотел в Равда.

Установено е, че падналия е 44-годишен английски турист, пристигнал в България на 27 май със семейството си. По данни на 38-годишната му съпруга двамата вечеряли на терасата на хотелската си стая, разположена на третия етаж, когато тя влязла в помещението за да види спящите си деца.

Излизайки констатирала, че мъжът ѝ паднал от терасата и алармирала полицейските служители. 44-годишния англичанин е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас, с разкъсване на слезката, с опасност за живота. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.