in

Това е перфектния уикенд за плаж: Вижте какво време ни чака

Снимка: Pixabay

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места видимостта ще бъде намалена. След обяд ще се развива купеста облачност, но ще бъде без валежи. Ще духа слаб, преди обяд по северното крайбрежие – все още умерен, северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 25° и 27°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, след обяд – с купеста облачност. Ще духа умерен, северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра – около 14°.

В неделя и понеделник ще бъде предимно слънчево, след обяд – с развитие на купеста облачност. Има малка вероятност за изолирани краткотрайни валежи, главно в планините, а в понеделник – и в Югозападна България. Вятърът ще бъде слаб, от северозапад, а в нощните часове в много райони ще стихва. Температурите слабо ще се повишат и в понеделник максималните ще бъдат между 28° и 33°.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/