in

Група „Сигнал“ с 30 музиканти представят „СИГНАЛ Symphonic“

Снимка: Event Masters Ltd.

Във Варна концерт-спектакълът е за първи път

Уникален музикален спектакъл очаква жителите и гостите на Варна на 8 юли. За пръв път морската ни столица посреща обичаната рок група „Сигнал“ заедно с 30 музиканти симфоничен оркестър. Шоуто носи името „СИГНАЛ Symphonic“ и е първият такъв проект в историята на групата. Той бе представен с грандиозен успех в Зала 1 на НДК в края на миналата година по повод творческия юбилей на бандата и представи най-големите й хитове в нов и различен вариант. 

„Ние сме единствената българска рок банда, която вече 46 години не е преставала да работи, да свири, да изнася концерти и да се среща с почитателите си. Думата „фен“ не я обичам, но на всички наши верни фенове, които станаха вече няколко поколения, искаме да подарим това ново и различно музикално преживяване. Нашите песни в съпровод от филхармоничен оркестър с диригент маестро Димитър Косев е емоция, която искаме да споделим с всички, за които любовта, приятелството и верността не са просто думи, а начин на живот!“, споделя фронтменът Данчо Караджов.

Снимка: Event Masters Ltd.

Организаторите от Event Masters гарантират мащабен и неповторим концерт-спектакъл, в който ще прозвучат вечните и ненадминати с посланията си „Липсваш ми“, „Спри се“, „Зелени сигнали“, „Сбогом“, „Лодка ли е любовта“, „Да те жадувам“ и др.    

Снимка: Event Masters Ltd.

Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ ще е на 8 юли от 20,00 ч. в Летен театър – Варна. Билети могат да се закупят в: 

EVENTIM: https://shorturl.at/jQWY4 

GRABO: https://shorturl.at/aDIY5

На касата на ФКЦ: https://shorturl.at/DN9l9 

Снимка: Event Masters Ltd.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/