in

Две Мис България и чаровна инфлуенсърка в новото риалити “Островът на 100-те гривни”

Колаж: "Нова Варна"

Вълнението около новото реалити шоу на bTV „Островът на 100-те гривни“ нараства, докато феновете очакват с нетърпение премиерата му. От снимки, качени в социалната мрежа Инстаграм, научихме, че сред участниците ще видим някои познати лица от българската риалити сцена, както и кралици на красотата.

Сред възможните участниците е бившата Мис България 2023 Елизабет Кравец. Кравец наскоро беше лишена от титлата си поради неизпълнение на ангажиментите, но сега получава нов шанс да блесне в риалити формата. Присъствието на красавицата със сигурност ще добави допълнителна доза интрига и забавление към шоуто.

Мис България Теодора Мудева, която наскоро се отличи в последния сезон на „Игри на волята“ по NOVA, вече се присъедини към новия проект на конкурентната телевизия bTV. Очаква се Мудева да бъде в предстоящото шоу, където участниците ще се борят за внушителната награда от 300 хил. лева.

Към тях се присъединява и Мирела Илиева, инфлуенсър и танцьор. Със своето харизматично присъствие, Мирела ще внесе динамика в предстоящите предизвикателства на острова. Вярваме, че нейното участие ще бъде допълнителен стимул за зрителите да следят шоуто.

С „Островът на 100-те гривни“ bTV обещава да предложи на зрителите незабравими емоции и много драматични моменти. Докато чакаме старта на шоуто, всички очакваме да видим как звездите ще се справят с предизвикателствата и кой ще излезе победител.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

Публикувано от Зоя Георгиева