in

Транспортен ад във Варна: Ремонтират две ленти на Аспаруховия мост едновременно

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/Iv. Yordanov

Припомняме, че вчера от Община Варна бяха съобщили, че ще бъде извършен ремонт на Аспаруховия мост. Идеята е днес ремонт да има по източно платно (посока Бургас – Варна), а утре – по западното платно (посока Варна – Бургас)

Още днес стотици варненци се оплакаха от грандиозното задръстване по моста.

Оказва се, че в платното в посока към града едновременно се кърпят и двете ленти, което не дава възможност на шофьорите да минат.

По-рано бе обявено, че ще бъде въведена временна организация на движение, като пътните платна няма да бъдат изцяло затваряни.

От снимките обаче се вижда, че преминаването е изключително трудно.

Някои варненци споделят в социалните мрежи, че около един час и половина е необходим, за да се стигне от Аспарухово до центъра на Варна.

Някои водачи на автомобили са принудени да минават покрай Разделна, а напрежението продължава да ескалира. Много варненци се чудят защо ремонтът през летния сезон се случва в светлата част на денонощието, когато така или иначе има голям трафик.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/