in

Участник от „Игри на волята“ се венча на романтична церемония край морето (Снимка)

Колаж: "Нова Варна"

Васил Василев, специалист по вътрешен контрол и популярна фигура от риалити формата на NOVA „Игри на волята“, сключи брак с любимата си Десислава на живописна церемония край морския бряг. Събитието беше свидетелствано от множество участници в предаването, както и от братът на младоженеца, Момчил, който завърши на второ място в петия сезон на шоуто.

За щастливата новина в социалните мрежи сподели Мартин-Елвиса. Сред гостите на церемонията бяха и други популярни участници като Мастагарков, Михаил и Радостин Кръстеви, които демонстрираха, че приятелството им с младоженеца е устояло и след края на предаването. Васил не скри радостта си от новия си семеен статус и заяви пред „Телеграф“: „С моята половинка сме заедно от 4 години. Живеем заедно от доста време и затова решихме, че това е логичната развръзка на нашите отношения.“

Снимка: Instagram/Desislava Vasileva

Църковният ни брак се проведе на остров Света Анастасия и дотам стигнахме с корабче, което бяхме наели. Всички гости бяха на корабчето, което обаче малко закъсня с тръгването, защото чакахме американска подводница да мине. Това беше забавно, нищо че имаше малко забавяне. Самата сватба мина по график, точно както си го бяхме планували и решили и смятам, че всички се забавлявахме доста“, сподели още младоженецът.

Публикувано от Зоя Георгиева