in

Тарашат къщата на ексобластния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, както и дома на тъста му

Снимка: "Нова Варна"

Провежда се специализирана акция на КПК срещу ексобластния председател на ДПС – Варна Сали Табаков. Тарашат къщата му и дома на тъста му, през чиято фирма са усвоени 28 милиона лв. от обществени поръчки от МОН. 

КПК образува проверка по повод изнесените скандални факти, свързани с 28 милиона лева, усвоени от фирма на тъста на ексобластния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, съобщава „Афера“.

Днес от сутринта КПК провежда специализирана акция, като полиция и екипи на КПК влязоха в къщата на ексобластния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, както и в дома на тъста на Сали Табаков, на чието име е фирмата, лапнала 28 милиона от обществени поръчки от МОН.

Акцията на КПК (Комисия по противодействия на корупцията) продължава и в момента, като се прави пълен тараш на къщата на Сали Табаков и тъста му.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/