in

Във вихъра на купона в наш град: Пияни младежи замеряха полицаи с бутилки

Колаж: "Нова Варна"

За случката съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик. Задържани са двама мъже на 20 и 18 години, както и един непълнолетен – на 15 години, поясняват от полицията

Двама млади мъже и един непълнолетен са задържани в ареста на РУ-Септември за това, че умишлено пречат на полицейските органи да изпълняват задълженията си.

Малко след полунощ в РУ-Септември бил получен сигнал за висока музика, идваща от една от улиците в града. На мястото пристигнал дежурен автопатрул и установил, че се вихри купон.

Униформените разпоредили на празнуващите да предоставят документи за самоличност, да спрат музиката и да не нарушават нощната тишина. Вместо това получили категоричен отказ да се изпълнят полицейските разпореждания. Дори почерпените с алкохол младежи хвърлили няколко празни бутилки по униформените полицаи, след което избягали. За радост няма пострадали сред органите на реда.

Не след дълго те са установени и задържани в ареста. Оказало се, че това са двама млади мъже на 20 и 18-години, както и 15-годишен техен сътрапезник. По случая е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.