in

Мариана Попова побесня и атакува МОН заради нещата, които стават в училище

Колаж: "Нова Варна"

Певицата Мариана Попова избухна в публикация в социалната мрежа Фейсбук, в която остро критикува образователната система в България. Според нея системата има много трески за дялане, а в момента децата страдали в училище. Ето и цялата позиция на певицата (без редакторска намеса):

„Мария Магдалена днес е в 8ми клас. Имам въпроси към Министерство на образованието ако изобщо още функционира. Когато аз бях ученичка имахме максимум 6 учебни часа и ако случайно не стигаха за програмата, с молба изискваха 7ми час. Първият ми въпрос е кой ей така позволи днес децата да имат 8ми, че в някои места и 9ти час? За протокола отбелязвам, че детето ми е смазано от умора.

Защо млада учителка пристига за преподавател по математика и споделя с децата, че този материал, тя го е учила в 1ви курс в университета?

Защо учат до 30ти юни при положение, че отдавна са приключили с материала и последната част от юни е агония и за деца и за учители?

Защо за бога 12ти клас съществува? Ние като учихме до 11ти, не станахме ли хора?

Защо се чудите на слабите резултати на децата и гръмко ги съобщават дори в новините?

Вие не заразявате децата с любов към училището а ги отвръщавате! Аз, като родител също съм отвратена! Тези деца бедстват от умора, материал и продължителност на учебна програма! Очаквате резултати?! Имате ги! За протокола, Мария е почти отличник, но само тя си знае какво и коства! Децата ни и учителите им бедстват от глупостта на някого? Кои сте вие? Училището ви е стрес, който започва още с глупавите ви изпити в 4ти клас и ескалира с матурите в 7ми за да влязат в „елитни гимназии“, които са същите като другите гимназии а децата СТРАДАТ! СТРАДАТ ИСТИНСКИ! Журналистите се занимават само с политици!“

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/