in

Тежка катастрофа с преобърната кола на АМ „Хемус“: Двама са откарани в болници в Шумен и Варна

Снимка: Pixabay

Тежка катастрофа се е случила тази нощ на автомагистрала „Хемус“, съобщават от шуменската полиция. Двама души са в болница след инцидента.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен в 01:50 часа. Водачът загубил контрол над автомобила си, ударил се в крайпътната мантинела и се преобърнал по таван в лентата за изпреварване.

Автомобилът е бил ударен от пътуваща в същата лента кола с варненска регистрация. Шофьорът на първото превозно средство е откаран в шуменската болница в тежко състояние, а на второто – във Варна с контузни рани в областта на главата.

Въведена е временна организация за движение от надлез Нови пазар в посока към Варна. Движението се пренасочва по път I-2 (стария път за Варна), предава БТА.

Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: пътен възел. Каспичан – път I-2 София – Варна.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/