in

Какво ще бъде времето в последния ден на юни

Снимка: Google Street View

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца, в следобедните часове ще се понижи.

През нощта ще бъде ясно и вятърът ще стихне. Утре ще бъде слънчево, след обяд – горещо. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са предимно между 32° и 37°, в София – около 32°.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд ще има незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра – около 18°.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 52 мин. и залязва в 21 ч. и 8 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 16 мин. Луната в София изгрява в 1 ч. и 39 мин. и залязва 15 ч. и 29 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/