in

Екшън на пътя София – Бургас: Защо шофьор стреля по кола с дете?

Колаж: "Нова Варна"

До разправията, прераснала в стрелба, се стига след  изпреварване. В един от автомобилите е пътувало дете на 12-годишна възраст, посочват от бургаската полиция

На 30 юни около 12:40 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент, при който водач на лек автомобил произвел изстрел с пистолет по друг водач по повод засичане по пътя София – Бургас.

Констатирано е, че семейство от Сливен с 12-годишно дете пътувало с л.а. „Шкода Фабия“, със сливенска регистрация в посока Бургас, като са изпреварени от л.а. „Дачия Логан“, чийто водач рязко навлиза пред автомобила им.

Автомобилите спрели встрани на пътя, като 34-годишният мъж от Сливен се насочил към водача на л.а. „Дачия“ и започнал да му крещи и блъска по стъклото заради опасната му маневра.

След като мъжът не му отворил вратата, сливенчанинът се върнал към автомобила си, а през това време водачът на „Дачията“ произвел изстрел с пистолет, след което си тръгнал.

В резултат на бързите полицейски действия е установена самоличността му – това е 31-годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания и предал газов пистолет заедно с пълнител и осем боеприпаси към него. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.