in

Изплува тялото на млад мъж, влязъл в морето да спасява жена в беда

Снимка: Pixabay

За трагичния инцидент съобщават от пресцентъра на ОДВР-Бургас. Тялото е било изхвърлено от морето в залива на централния плаж в Созопол. Посочва се, че мъжът е спасявал жена, влязла в морето въпреки червения флаг

На 30 юни около 09.40 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение за това, че в морето в залива на централния плаж в Созопол (под старото училище) изплувало тялото на млад мъж – установено е, че това е 34-годишен софиянец, изчезнал в морето на 28 юни в района на централния плаж, докато спасявал жена, влязла да се къпе въпреки забранителния червен флаг.

Смъртта на мъжа е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Созопол. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.