in

ПП-ДБ и „Възраждане“: Няма да подкрепим правителството на ГЕРБ-ДПС

Кадър: БНТ

Припомняме, че днес Росен Желязков взе папката с първия мандат от президента. „Продължаваме Промяната – Демократична България“ и „Възраждане“ обаче, са категорични, че не биха подкрепили кабинет на ГЕРБ-ДПС.

„Няма да подкрепим правителството на ГЕРБ-ДПС, за което си мечтае Пеевски, защото следващите реформи, нужни на България, са невъзможни с тях“, написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„Цялата сила на Пеевски идва от три места: алчност и страх на калинките в институциите; Борисов е дал партията си под наем заради собственото си спокойствие; ниската избирателна активност, иначе депутатите му могат да паднат наполовина още на следващите избори ако вдигнем броя на гласуващите. Можем да откажем и отказваме правителство с първия мандат. Това е силата на свободата“, допълни Петков.

„Позицията на „Възраждане“ остава непроменена. Кабинет на ГЕРБ и ДПС няма да подкрепим“. Това посочват в позиция до медиите от „Възраждане“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.