in

Детски празник за 35-я рожден ден на фирма Комфорт

Снимка: Строителната компания Комфорт

С емоционален и незабравим детски празник стартираха активностите, с които строителната компания Комфорт отбелязва своята 35-та годишнина. Тържеството беше подарък за децата на служителите на фирмата и затвърждава традицията специалните моменти на компанията да бъдат споделяни с най-младите й приятели и съмишленици.

Снимка: Строителната компания Комфорт

Гости на събитието бяха и децата от спортен клуб по тенис на маса „Комфорт“. Клубът, който повече от 35 години е подкрепян от фирмата и носи с гордост нейното име, е един от най-успешните в страната, а малките тенисисти показаха, че освен на спортния терен, могат да се изявяват и на артистичната сцена. 

Снимка: Строителната компания Комфорт

Всички присъстващи деца имаха възможност да пеят и танцуват, да участват в забавни игри, да създадат нови приятелства. Изненада за тях бяха театралните костюми, благодарение на които всяко дете можеше да избере в какъв любим герой да се превъплъти. 

Снимка: Строителната компания Комфорт

Кулминацията на детския празник, съвсем естествено, беше огромна вкусна торта, с чиито горящи свещички малчуганите пожелаха на Комфорт още много успешни години, смислени каузи и сбъднати мечти.

Снимка: Строителната компания Комфорт

В годината на своя 35-ти рожден ден една от най-авторитетните строителни компании в страната прави равносметка с реализираните стотици обекти – жилищни и административни сгради, търговски обекти, хотели и най-впечатляващите съвременни сгради на морската столица Варна, София, летни и зимни курортни комплекси. Своите постижения и най-важните моменти от своето развитие Комфорт представя  чрез поредица от инициативи като една от най-атрактивните е в края на настъпилото лято. Тогава фирмата ще покани представители на строителния бранш от Варна и региона да се включат в голям дюлгерски събор – професионален празник, съчетаващ вековната строителна традиция с вкусовете и предизвикателствата на модерното време.

Снимка: Строителната компания Комфорт

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/