in

Край на мълчанието: Ивелин Михайлов от „Величие“ разкри какво обаждане е получил на 19 юни

Кадър: Евроком

Както по-рано ви съобщихме Ивелин Михайлов от „Величие“ обяви, че е получил заплахи за живота си. Сега той разкри и какво телефонно обаждане е имало към него.

Идеологът на партия „Величие“ Ивелин Михайлов разказа за опитите за натиск и купуване на депутати от ПГ.

По думите му още на 19 юни той е получил телефонно обаждане, в което му е казано „Трябва да подкрепите правителство на ГЕРБ и ДПС, иначе ще има компромати срещу вас“.

Трус във „Величие“: Заплахи за убийство и тайни записи в партията (ВИДЕО)

По думите му предложение е имало и към Николай Марков. „На 15 юни ми беше казано от Марков, че има предложение, в което можем да поемем министерство, да покажем какво можем да работим, ако подкрепим правителство“, каза Михайлов пред бТВ.

Според Михайлов такива индикации са идвали и от друг депутат в партията – Виктория Василева.

„Марков дойде и ми каза – Иво, ти в момента правиш изказвания, които ще ти докарат 10 години затвор. Ти склоняваш хора, упражняваш влияние“, цитира Михайлов.

По думите му неговият съпартиец е започнал „да повтаря мантрата на хора, които искат да му скалъпят нещо“.

„Той ми каза – Разреши ми да ти реша финансовите проблеми. Спри да се занимаваш с политика. Това ми го каза Марков, който нямаше пари за кафе. Той дори май не е член в партията – не си е платил членския внос“, каза още Михайлов.

По думите му той го уверил да не се притеснява, но Марков отговорил „Ти не разбираш последствията, ти ще бъдеш унищожен. Смъртта ти няма да е достойна. Ти ще бъдеш смазан, захвърлен, нападнат и от твоите, и тогава унищожен“.

Николай Марков след тежките обвинения: Умните мълчат, глупавите говорят

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/