in

Отровата го убила: Млад баща издъхна след мистериозно ухапване в Гърция

Колаж: "Нова Варна"

Млад баща от бургаския кв. Долно Езерово почина, след като кръвта му е била отровена от ухапване. До момента никой няма представа от какво е получено то. Единственото ясно е, че мъжът е бил на почивка в Гърция със семейството си, преди да се влоши здравословно.

Георги намира смъртта си едва на 37-годишнна възраст. В продължение на няколко дни лекарите от Инфекциозното отделение и Реанимацията на УМБАЛ-Бургас се борят за живота на му. Всеки ден се налагало да му преливат голям брой банки кръв и да я сменят нацяло, след като отравянето се получавало отново, съобщава Флагман.

Мащабна кръводарителска акция течеше в рамките на няколко дни и десетки бургазлии станаха съпричастни към съдбата на младия мъж след призив в социалните мрежи от негови близки. В апела пишеше, че Георги е претърпял инцидент и се нуждае от много кръв от група AB, а крайният срок бе днес в 10 часа.

Георги е издъхнал в събота, в неделя е било погребението му.

Хората от кв. Долно Езерово го описват като добър и скромен млад мъж. Имал семейство и 3-годишно детенце.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/