in

Асен Василев за проектокабинета: Подкрепа за котка в чувал няма как да бъде дадена

Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Асен Василев от ПП-ДБ обяви, че остават категорични в позицията си, че няма да дадат подкрепа за проектокабинета „Желязков“

„Ясно сме заявили, че няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ. Още повече да подкрепим правителство, което нито има програма, нито законодателна програма, нито е ясно какви политики ще води, е абсолютно несериозно. Така не се търси подкрепа за кабинет“, заяви Асен Василев от ПП-ДБ, предава бТВ.

По негови думи двата кабинета, които ПП-ДБ са направили, са били единствените, които са се случили в тази сложна ситуация.

„И двата започнаха с това – да има ясна програма, да е ясно този кабинет какви политики ще провежда и чак тогава да се търси състав за кабинета, и чак тогава да се търси подкрепа. Подкрепа за котка в чувал няма как да бъде дадена“, заяви Василев.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/