in

Във Варна ще има благотворителен концерт в подкрепа на децата на загинали полицаи

Снимка: "Нова Варна"

Във Варна ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на децата на загинали полицаи. Събитието ще се състои на 14 юли и е организирано от Синдикалната федерация на служителите на МВР

Организаторите канят варненци и гостите на града на пъстър концерт и демонстрации на полицейска техника, като част от традиционната кампания „С обич за децата в памет на бащите герои“ в подкрепа на семействата на полицаи, пострадали при изпълнение на своя дълг. Благотворителна акция край Слънчевия часовник в Морската градина започва в 16:00 ч.

Полицаи, пожарникари и спасители ще запознаят любопитните малчугани със своята работа в рамките на благотворителната инициатива „С обич за децата, в памет на бащите герои“. Тя се провежда за тринайсети път и търси съпричастност и помощ за семействата на полицаи, пострадали при изпълнение на своя дълг. Ще има и демонстрации на клубове по бойни спортове, и още – много вокални изпълнения на солисти и групи, както и танци фолклорни и съвременни. Ще видим техника от различни структури на МВР – пожарна, полиция, жандармерия, гранична полиция, Министерството на отбраната.

Всеки може да даде своята подкрепа и в дарителската банкова сметка: BG51UBBS80021014037340, за връзка с организаторите – телефон 0878 902 193, Красимир Костов.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/