Категории: България

Борисов: Пеевски, Петков, Атанасов и Христо Иванов бяха ежедневно заедно

Реклама

Бойко Борисов обяви пред журналисти, че лидерът на новата сглобка е Костадин Костадинов. По негови думи той е новият Пеевски в парламента. Борисов се пошегува, че правителство на ГЕРБ ще има, когато той е премиер. „На шега го казвам, само за вас. Днес нали се шегуваме след вчерашния тъжен ден“, поясни лидерът на ГЕРБ. Той заяви, че през вчерашния ден е станало ясно, че България се отправя към нови избори.

Запитан дали ще подкрепи мандат, ако той отиде в ПП-ДБ, заповтаря: „Не, не, не, не.“ И отново шеговито след това вметна: Давам им възможност да си правят мемета.

„Хората не знаят избирателната система как взема от големите и прехвърля депутати на малките. Хората си мислеха, че с тези 11% категорично ще можем да направим правителство. Оттам дойде нашият проблем. Поръчал съм и съм взел данните от статистиката, но нека стане готова, понеже се говори много за избирателната активност на изборите за президент и сега. Разликата е минимална, ако се сумира броят на всички гласове за всички партии в парламента. Но искам да съм готов в цифрите, за да бъдат точен“, подчерта той.

„Комбинацията Борисов и Пеевски след вчера рухна. След мощните ви репортажи за „Величие“, дни наред как някой ги плаши, ще ги напазарува, как с трикове щели да направят правителство на Борисов, всичко ви рухна вчера. Показаха си всички новите лица – показаха лидера на новата сглобка Костадин Костадинов, Кирил Петков стоеше и гледаше с Денков как той се разпорежда. Новият Пеевски в парламента е Костадин Костадинов“, настоя Борисов.

Много по-рано, преди да тръгнат процесите в ДПС, аз казах, че няма да подкрепя втория мандат. Казах, че ще има само правителство на ГЕРБ-СДС, защото това го дължим на нашите избиратели. Нямаше от другата страна един Борисов сега, какъвто бях аз. Нямаше го, за съжаление, и човекът, който направи сглобката – Алексей. Той направи сглобката в манастира. Кога съм го крил това аз, запита той.

Борисов подчерта, че медийните внушения, че Борисов и Пеевски вървят заедно са неверни.

„Петков и Пеевски бяха ежедневно заедно. Пеевски и Христо Иванов бяха всеки ден заедно. Атанас и Пеевски бяха всеки ден заедно.“

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

След срещата с Доган: Какво каза съпредседателя на ДПС

Според  съпредседателя на ДПС Джевдет Чакъров движението не функционира нормално и трябва да се върне…

преди 29 минути

Пожар изпепели 100 дка пшеница на север от Варна

Стана ясно, че голям пожар е лумнал в землището между балчишките села Сенокос и Соколово.…

преди един час

Жена загина на място в адска катастрофа на магистралата

Стана ясно, че водачка на лек автомобил загина при тежък инцидент на автомагистрала "Струма". Днес,…

преди 3 часа

Важно за строителството в част от гр. Варна. Какво твърди общината, какво виждат гражданите

Община Варна попадна в обяснителен режим след твърдение на жителите на кв. "Бриз" за нов…

преди 4 часа

Голям празник е утре: Колко много хора празнуват имен ден

На 7 юли Православната църква почита св. великомъченица Неделя. Тя е известна още като Кириакия.…

преди 4 часа

Това е най-бързата и вкусна лятна супа. Готова е за 10 минути

Никой не обича да готви в жегите, но ви предлагаме бърза и лесна рецепта за…

преди 5 часа