in

„Величие” призова Николай Марков да освободи председателското място

Колаж: "Нова Варна"

Нови трусове във „Величие“. Централният съвет на партията призова Николай Марков да освободи председателското място на парламентарната група, а Виктория Василева да се откаже от поста заметник-председател на Народното събрание.  

Във връзка със създалата се сложна политическа ситуация в парламентарната група на партия Величие, Централният съвет на партията се събра на извънредно заседание и реши:

  • Партия Величие категорично се разграничава от действията и думите на народните представители Николай Марков и Виктория Василева.
  • Призоваваме г-н Николай Марков да освободи поста на Председател на парламентарната ни група, както и г-жа Виктория Василева доброволно да се откаже от поста заместник председател на Народното събрание.
  • Призоваваме останалите народни представители в парламентарната ни група също да се разграничат и да излъчат нов председател и нов заместник председател на парламента от квотата на Величие.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.