in

Етиен Леви от НС: Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал

Кадър: Нова Нюз

Етиен Леви заяви, че наистина има напрежение във „Величие“, което обаче не е фрапиращо, на фона на всичко, което се случва в държавата. Той разясни, че не се познава с Ивелин Михайлов и го е виждал на живо само един път.

Има напрежение и спорове във „Величие“, но не е нещо фрапиращо. Не е по-различно от това в държавата. Не познавам Ивелин Михайлов. Аз съм от гражданска квота, поканен съм от Николай Марков и Виктория Василева. Това заяви депутатът от „Величие“ Етиен Леви в ефира на Нова Нюз.

„Никой не е заплашвал която и да е от дамите в нашата парламентарна група“, категоричен е Леви.

“В партията има много елегантни и учтиви хора, а чухме много обиди. Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал. Не знам какви са факторите отвън, които предизвикат напрежение, но такова има. Нямам представа дали го причинява Ивелин Михайлов, или упълномощени лица“, допълни той.

Споделя, че е човек на сцената и не усеща парламента като нещо свое. „Навлизам и се адаптирам все още. От полагането на клетва до днес усещам, че НС е школа. Интересно ми е да наблюдавам какви неща се случват“, разкрива Леви.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/