in

Пеевски: Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора. Нашите хора са първа класа

Кадър: БНТ

Пеевски предупреди „Възраждане“ да внимава как говорят за хората на ДПС след днешния скандал между Йордан Цонев и Цончо Ганев от „Възраждане“.

„ДПС е втора партия, много сериозна организация. Надявам се, че колегите са разумни. Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора, както опитаха днес. Нашите хора не са втора класа, те са първа класа“, коментира лидерът на ДПС Делян Пеевски.

„Ще направя каквото трябва, за да не си позволява никой да им говори така. Проруските партии в лицето на „Възраждане“… това е много опасно. Да не си го позволяват никога“, каза още Пеевски.

„Това отново е създаване на страхове, говорене на глупости, има си позиция, няма такова нещо. Нека да спрем с тези спекулации и да гледаме държавата да има управление“, каза Пеевски за думите на президента Румен Радев, че България се превръща в „безсрочен донор“ на Украйна.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/