in

Сами можете да си направите тази супер напитка за отслабване: Необходими са само две съставки

Снимка: Pixabay

Сушените сини сливи са известни със своите чудесни ползи за здравето. Освен, че са много вкусни, те са и много полезни за организма. Някои от свойствата им са да помагат за сваляне на килограми, да облекчават запека и да помагат за поддържането на здравето на костите.

Руският диетолог Екатерина Григорович сподели, че лесно можем да си направим напитка от този плод, която може да направи чудеса с фигурата ни.

“Храненето е основният компонент в процеса на отслабване. Колкото по-малко ядем вредни храни, толкова по-бързо отслабваме. Разбира се, идеалното е да намалите максимално храните, които пречат на загубата на тегло. Но има напитки, които имат добър ефект върху храносмилателната система и бързо ще доведат до красива фигура. Приготвя се на базата на сини сливи”, казва експертът. Редовната консумация на тези плодове в тази форма може да помогне за загуба на мазнини. След като го изпиете, ще се чувствате сити за по-дълго време, съобщава сайтът Актуално.

Напитка от сини сливи за отслабване

Можете да приготвите отслабващата и пречистващата напитка много бързо от две съставки. Необходимо е всеки ден да пием по около 200 мл от въпросната напитка. Ето как да си я направим сами вкъщи:

Необходими са ни единствено 6 бр. сушени сини сливи 2 чаши вода.

Първото, което трябва да направим е да измием добре сините сливи и да ги поставим в буркан. След това слагаме около 2 чаши вода подходящ съд и я поставяме на котлона да заври. Със заврялата вода заливаме измитите сини сливи.

Важно: Статията не замества балансираното хранене и консултацията с диетолог!

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/