in

Най-новата офис сграда на Варна предлага много пространство, удобство и възможности за развитие на бизнес клиенти

Снимка: Компания за недвижими имоти „Купи в България“

След изграждането на връзката между магистрала А2 и бул. „Атанас Москов“, Западна Промишлена Зона стана още по-привлекателна за фирми, които търсят растеж, голям поток от потенциални клиенти, отлична свързаност и ефективна логистика. Районът е първи избор за клиенти, които търсят техника, машинни части, обзавеждане за баня, фаянс и гранитогрес, мебели, работно облекло, препарати за растителна защита и торове, бои и лакове.
Точно там, с големи витрини и лице на бул. „Атанас Москов“ се намира най-новата бизнес сграда на Варна, която се предлага ексклузивно от Мартин Минчев и компания за недвижими имоти „Купи в България“. Визията ѝ е модерна, с правилни форми и изчистени линии.

Сградата предлага просторни офиси с площ 200 и 280 кв.м, всеки от които разполага с баня с WC, кухненска зона и тераса, от която се разкриват красиви гледки към промишлената зона и Варненското езеро. 

Осигурени са достатъчен брой покрити паркоместа на партера, както и открити паркоместа пред сградата. 

Осигурен е ТИР достъп, а също така сградата е оборудвана с товарен асансьор. 

Снимка: Компания за недвижими имоти „Купи в България“

За старта на продажбите, инвеститорите предлагат много конкурентни условия за закупуване на търговска площ, а за покупка на цял етаж има преференциална цена. 

Ако Вашият бизнес има нужда от повече пространство и повече клиенти и поръчки, то тази сграда е изключително подходяща заради ключовата си локация, отличната видимост от бул. „Атанас Москов“ и директните връзки с Пристанище Варна и магистрала А2. 

Компания за недвижими имоти „Купи в България“

Повече информация потърсете от компания за недвижими имоти „Купи в България“ на тел. 0897 630 830, e-mail: info@kupiv.bg или във Facebook на

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/