in ,

Жена от Варна алармира: Улица пропада. Колата на мъжа ми се озова в дупка (СНИМКИ)

Снимки: Р. Уручева

Читател на медия „Нова Варна“ св свърза с екипа ни, за да сигнализира за пропадане на ул. 18-та, местност Евксиноград. Административен адрес: гр. Варна, Вилна Зона, ул.18.

„Никой не поема отговорност да затвори пропадащата част от улицата, както би трябвало да е с чакъл, а не както е направена от фирмата, която дълбае и поставя мръсния канал. Звънели сме на 112, полиция идва на място и издаде Протокол, защото колата на мъжа ми пропадна на няма и 100 м от нашата къща. Положението е такова, че заради това ние не можем да достигнем нашата къща с кола“, разказва жената пред екипа ни.

Снимка: Р. Уручева
Снимка: Р. Уручева

„Вчера имаше ремонт на ВиК-Варна, нахвърлиха малко чакъл само в началото на улицата, а тя продължава да пропада. Сигнализирани са всички възможни институции, но всеки прехвърля отговорността на друг. Ще се организира протест от съседите, за да може някой наистина да разбере колко е сериозно положението. Толкова често се пукат тръби, че и водата вече е блян в 21 век. Всеки гледа да пести материал и да краде, а когато улиците пропадат, никой дори не се връща да си свърши работата като хората. Никой не наглежда как фирмите дълбаят улиците и как ги затварят, затова положението е такова“, смята жената.

Снимка: Р. Уручева
Снимка: Р. Уручева

Снимка: Р. Уручева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/