in

Иван Гарелов получи тежка черепна травма: Лекари се борят за живота му

Кадър: Нова телевизия

Стана ясно, че телевизионната легенда Иван Гарелов е получил тежка черепна травма при инцидент в курорта „Свети Влас“, където той е работил върху новата си книга

От четвъртък сутринта е в реанимацията на „Пирогов“. Това споделиха от семейството на известния журналист с тревога и надежда за добър изход.

От известно време са го мъчили проблеми с краката, но не това е причината за инцидента в хотел, при който той получава тежка черепна травма и кръвоизлив в мозъка.

Телевизионната легенда е била транспортирана в бургаската окръжна болница, където неврохирургът д-р Светослав Тодоров и целият екип на отделение „Реанимация“ започват борба за живота му, предава „24 часа“.

Заради тежкото състояние в четвъртък Иван Гарелов е бил докаран с линейка в София след консултация с известния неврохирург проф. Николай Габровски и в момента е в реанимацията на „Пирогов“.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/