in

Тръмп: Тук съм по волята на всемогъщия Бог

Кадър: Youtube/FOX 9 Minneapolis-St. Paul

Доналд Тръмп за пореден път даде гръмки заявки за вътрешната и външна политика, която планира да води, ако бъде избран за президент на САЩ. Той се закани да даде началото на нова епоха на просперитет.

„Изправям се пред вас днес с послание за увереност, сила и надежда. След 4 месеца ще постигнем невероятна победа и ще започнем четирите най-велики години в историята на нашата страна. Заедно ще дадем началото на нова епоха на просперитет за гражданите ни – независимо от цвета на кожата им, пола или възрастта им. Трябва да излекуваме разделението в обществото ни и трябва да го направим бързо“, каза Доналд Тръмп, кандидат-президент на Републиканската партия.

„Знаете, че бях на косъм от това да загубя живота си. Много от вас ме питаха какво се случи. Ще ви кажа точно какво се случи и повече никога няма да го чуете от мен, защото е прекалено болезнено“, заяви Доналд Тръмп, кандидат-президент от Републиканската партия.

„Започнах да се обръщам към екрана и имам късмет, че не се бях завъртял изцяло. Чух силен шум и усетих как нещо ме удари много силно по дясното ухо. Казах си – какво беше това? Това може да е било само куршум.“

„Днес съм тук, сред вас, единствено по волята на Всемогъщия Бог“, заяви още Тръмп.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/