in

Денков подхвана Пеевски: Използва нескопосан метод, за да прикрие проблемите в ДПС

Снимка: МС

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че Пеевски е изпратил до МВР, прокуратурата и ДАНС доклада за дейността на Временната комисия от 49-ото Народно събрание за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на бившия министър на финансите Асен Василев в тях. Николай Денков коментира случилото се, като го определи като „нескопосан метод на Пеевски да прикрие проблемите в ДПС“.

Обвиненията, които съм видял за Петя Банкова, не са за корупция. Това заяви акад. Николай Денков от ПП-ДБ във връзка с изпратения от Делян Пеевски доклад в МВР, Прокуратурата и ДАНС относно дейността на Временната комисия от 49 НС за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на бившия финансов министър Асен Василев в тях.

Пеевски е изпратил доклад на три месеца. Това е изключително нескопосан метод, за да опита да прикрие проблемите, които има в ДПС, раздора и разцеплението. На второ място той беше привикан за изслушване в Комисията за Нотариуса и Осемте джуджета, посочи акад. Николай Денков.

Той припомни, че Асен Василев се е явил в Комисията за Агенция „Митници“ и е отговорил на всички въпроси.

Пеевски атакува: Иска да изкара истини наяве

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/